МС Груп 2013
Търговия с диворастящи гъби и горски плодове (малини, ягоди, боровинки) в град Пловдив

За нас

Основите на компанията датират от 1995 г. и Родопа планина. Ние сме семейна компания, която доставя на глобалните пазари диви и култивирани суровини от 25 години.

Основната ни фабрика и модерен технологичен парк се намират в Пловдив, разположен централната част на България заобиколен от природа.

Повече от две десетилетия нашите продукти се предлагат на световните пазари, включително всички европейски страни, а тяхното качество и операционната система на завода се потвърждават добри и доволни клиенти по света.

От началото на нашата дейност ние предоставяме качествени хранителни продукти, които отговарят на изискванията на нашите клиенти. Разполагаме със собствена обширна транспортна система и сътрудничеството.

Мисията на нашата компания е да предоставя на клиентите продукти с най-високо качество, произведени по начин, който гарантира безопасността на хората и природата. Ние ценим традицията, а природата е най-важният ни партньор.

Всяка следваща година е предизвикателство за нас, затова, за да отговорим на очакванията на съвременните получатели, систематично разширяваме продуктовото си портфолио.